Mijn favorieten

Optimaal resultaat

Korte lijnen:
De lijnen tussen ons team en onze opdrachtgevers zijn kort er persoonlijk. Om tot een optimaal verkoopresultaat en goede dienstverlening te komen willen wij zo veel mogelijk informatie over uw woning en uw situatie te weten komen. Het opstellen van de verkoopdocumentatie gaat professioneel en snel, de terugkoppeling na bezichtigingen is punctueel en na de juiste onderhandeling wordt de koopovereenkomst binnen 1 week ondertekend. Onze ervaring leert dat korte en snelle lijnen resulteren in een zo goed mogelijk resultaat.
 
De juiste contacten:
De makelaars van Kennis Makelaardij beschikken over een breed maatschappelijk en sociaal netwerk en zijn breed ingevoerd in het Veldhovense en Eindhovense leven. Potentiële kopers, of ze nu uit sociale of zakelijke contacten komen, weten de weg naar ons kantoor en website dan ook makkelijk te vinden. Niet voor niets begeleid Kennis Makelaardij zeer regelmatig binnen- en buitenlandse werknemers van de ons omliggende bedrijven naar hun nieuwe woonomgeving.
 
Actueel zoekersbestand:
De commerciële binnendienst houdt dagelijks een actueel bestand bij van kandidaten die op zoek kunnen zijn naar uw huis. Zo kunnen we bij de start van de verkoop met 1 druk op de knop een lijst van potentiële kopers persoonlijk benaderen. Vaak blijkt daar ook de koper al tussen te zitten!
 
Optimaal werkend team:
U wilt als opdrachtgever snel geholpen worden als u vragen heeft. Het team van Kennis Makelaardij communiceert snel met elkaar en zijn op de hoogte van elkaars activiteiten. Zowel de binnen- als buitendienst kent alle te koop staande woningen en er is altijd iemand bereikbaar!