Mijn favorieten

Daarom Kennis Makelaardij!

Daarom Kennis Makelaardij!
 
Persoonlijke contact:
Kennis Makelaardij staat bekend om de uiterst persoonlijke manier van werken. Of het nu gaat om de buitendienst makelaars of onze commercieel ingestelde binnendienst, opdrachtgevers hebben snel de juiste klik met ons enthousiaste team. En afspraak is ook echt afspraak, de lijnen zijn kort en er staat altijd iemand voor u klaar!
 
Altijd iemand bereikbaar:
Uniek in de regio: Kennis Makelaardij beschikt over een tweetal commerciële binnendienst medewerkers. Net als de makelaars kennen deze collega's alle woningen die in de verkoop staan, een kandidaat koper wordt dan ook direct voorzien van antwoorden op zijn of haar vragen.
 
Snelle en professionele aanpak:
Een afspraak met ons maken kan altijd op korte termijn. Een gesprek voor de verkoop van uw huis, het plannen van een bezichtiging, het verzorgen van een taxatie: onze medewerkers zijn snel en goed voorbereid ter plekke.
 
Actueel bestand van woningzoekenden:
De commerciële binnendienst houdt dagelijks een actueel bestand bij van kandidaten die op zoek kunnen zijn naar uw huis. Zo kunnen we bij de start van de verkoop met 1 druk op de knop een lijst van potentiële kopers persoonlijk benaderen. Vaak blijkt daar ook de koper al tussen te zitten!
 
Krachtige onderhandelaars:
Als verkoper wilt u uw huis verkopen tegen de voor u meest gunstige condities. De makelaars van Kennis Makelaardij zijn zeer ervaren onderhandelaars, die keer op keer bewijzen de juiste prijs, aanvaardingstermijn en aanvullende condities uit het vuur te slepen voor hun opdrachtgevers.
 
De juiste partners:
Om te komen tot de meest optimale presentatie werken we samen met betrouwbare partners op het gebied van fotografie, bouwtechnische keuringen, styling en financieel advies. Ook zij werken met een professionele en persoonlijke aanpak.
 
Online presentaties:
Nadat de optimale presentatie van uw woning is gemaakt zal deze uitgebreid gepresenteerd worden op een scala van websites. Kennis Makelaardij weet als geen ander de mogelijkheden van Funda en andere huizensites naar hun maximale mogelijkheden te benutten.
 
Social Media:
Het presenteren van uw te koop staande woning op social media wordt steeds belangrijker. Onze medewerkers kennen, door continue bijscholing, de kneepjes van online advertisement. Door er samen met onze opdrachtgevers voor te zorgen dat hun woning zo veel mogelijk gedeeld wordt bereiken we een nog grotere doelgroep. Het is voor Kennis Makelaardij dan ook niet meer ongewoon dat klanten via social media bij ¨onze¨ huizen terecht komen.