Mijn favorieten

Taxaties

Gevalideerde taxatie:
Tegenwoordig eisen banken in bijna alle gevallen een gevalideerd taxatierapport. Onze taxateurs zijn dan ook aangesloten bij validatie instituut NWWI, zodat we zeker weten dat u het juiste rapport ontvangt.
 
Taxatie ten behoeve van uw hypotheek:
Het uitvoeren van een goede taxatie brengt veel werk met zich mee. Daarom zal iedere taxatie door ons met grote zorg en expertise worden uitgevoerd, waarbij onder meer gecontroleerd wordt op:
  • de juiste grootte en inhoud van het object;
  • kadastrale gegevens;
  • bestemmingsplan;
  • onderhoudstoestand van het object;
  • milieuaspecten zoals bodemverontreiniging;
Op basis van deze aspecten, gecombineerd met zijn kennis van de actuele marktsituatie komt de taxateur tot een waarde oordeel.
 
Taxatie ten behoeve van een verbouwing:
U heeft de wens uw woning te verbouwen: het plaatsen van een aanbouw, vervangen van het dak of een compleet nieuwe inrichting van de keuken en het sanitair. Wanneer u voor de financiering hiervan afhankelijk bent van een hypotheek(verhoging) vraagt de bank vaak om een taxatie.
De taxateurs van Kennis Makelaardij komen in dit geval bij u langs om de verbouwingsplannen door te nemen en te zorgen voor een gedegen taxatie met een waarde voor- en na verbouwing.
 
WOZ waarde te hoog?
Heeft u het vermoeden dat de gemeente uw WOZ waarde de hoog heeft ingeschat? Samen met onze WOZ taxateur kunt u bekijken of bezwaar maken zin heeft. Is dat het geval helpen we u bij het maken van bezwaar. Als de gemeente een onderbouwend taxatierapport nodig heeft zullen we dat opmaken, zodat de kans op succes vergroot wordt.

U heeft 1 van bovenstaande taxaties nodig? Bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.