Mijn favorieten

Onze medewerkers

Kennis Makelaardij

Ad Kennis
Ad Kennis
Makelaar
Als zoon van de naamgever van ons kantoor is Ad al ruim 30 jaar als makelaar actief. Zijn brede ervaring zorgt ervoor dat hij de markt als geen ander kent. Of het nu gaat om het bepalen van de waarde van uw woning, het komen tot een optimaal verkoopresultaat of de begeleiding van uw aankoop, Ad gaat altijd voor een maximaal resultaat voor onze klanten.
Erna Snijkers
Erna Snijkers
Deze duizendpoot onderhoudt als commercieel binnendienst medewerker reeds 12,5 jaar de contacten met al onze opdrachtgevers. Erna bewaakt de totale voortgang van de dossiers en kent ons woningaanbod door en door. U zult bij haar altijd een luisterend oor vinden en vragen worden snel beantwoord.
Anke van Duijnhoven
Anke van Duijnhoven
In 2014 kwam Anke als ¨jonkie¨ ons team versterken. In het maken van de juiste woningpresentaties en algehele ondersteuning van ons team en onze opdrachtgevers vindt zij haar uitdaging. Haar brede kennis van de mogelijkheden van de nieuwe media zorgt ervoor dat ons woningaanbod op een creatieve manier meer aandacht krijgt, waardoor de huizen (nog) sneller verkocht worden.
Liesbeth Mesman
Liesbeth Mesman
Sinds jaar en dag is Liesbeth vaak de eerste die u te spreken krijgt. Als receptioniste en telefoniste controleert zij de opvolging van vragen die onze klanten hebben, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.