Mijn favorieten

Onze medewerkers

Kennis Makelaardij

Ad Kennis
Ad Kennis
Makelaar
Als zoon van de naamgever van ons kantoor is Ad al ruim 30 jaar als makelaar actief. Zijn brede ervaring zorgt ervoor dat hij de markt als geen ander kent. Of het nu gaat om het bepalen van de waarde van uw woning, het komen tot een optimaal verkoopresultaat of de begeleiding van uw aankoop, Ad gaat altijd voor een maximaal resultaat voor onze klanten.
Erna Snijkers
Erna Snijkers
Deze duizendpoot onderhoudt als commercieel binnendienst medewerker reeds 15 jaar de contacten met al onze opdrachtgevers. Erna bewaakt de totale voortgang van de dossiers en kent ons woningaanbod door en door. U zult bij haar altijd een luisterend oor vinden en vragen worden snel beantwoord.
Rachel da Silva
Rachel da Silva
3 Dagen per week is Rachel op ons kantoor te vinden. Ook zij is allround zodat u met al uw vragen bij haar terecht kunt!
Liesbeth Mesman
Liesbeth Mesman
Sinds jaar en dag is Liesbeth vaak de eerste die u te spreken krijgt. Als receptioniste en telefoniste controleert zij de opvolging van vragen die onze klanten hebben, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.