Mijn favorieten

Genderdreef - VERKOCHT


 
 
De bouw is gestart! Alle kavels zijn inmiddels verkocht.
Klik hie voor de brochure.
 
Aan de rand van Steensel-Noord, grenzend aan de beek de Gender en het buitengebied, is de afgelopen jaren een nieuwe wijk verrezen.  Het plangebied vormt ruimtelijk de noordwestelijke afronding van Steensel-Noord en bestaat nog uit twee plandelen. Van Santvoort krijgt van de gemeente Eersel de gelegenheid om de wijk af te ronden door de realisatie van vier semibungalows, vijf vrijstaand geschakelde woningen en zes twee-onder-één-kapwoningen. 
 
Klik hier voor de situatietekening
Klik hier voor de prijslijst
Klik hier voor het inschrijfformulier
 
Moderne semibungalows 

Een viertal modern vormgegeven semibungalows, voorzien van wit geschilderde gevels met grote raampartijen en bijzondere details in het metselwerk, zijn gelegen aan de buitenzijde van de bocht van de Genderdreef. Deze ligging op de hoek zorgt ervoor dat deze schitterende woningen goed zichtbaar zijn vanaf de Genderdreef. Maar ook de noordzijde van het plan leent zich voor de situering van een fraaie voorgevel. Hier grenzen de woningen aan de rivier de Gender en het buitengebied.
De hoogte van de bebouwing is passend in relatie tot de ligging nabij het buitengebied, uitgevoerd in één laag met kap. Deze hoogte komt overeen met de omliggende bebouwing. In het binnengebied tussen het plan en de bestaande rijenwoningen is ruimte gereserveerd voor parkeerplaatsen op eigen terrein, grenzend aan het bestaande parkeerterrein.

De woningen beschikken op de begane grond over een royale woonkamer/keuken, een hal met toiletruimte, bergruimte en een royale slaapkamer met badkamer en-suite. Deze badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, inbouwtoilet, inloopdouche en optioneel bad. Via een trap in de hal bereik je de verdieping die de mogelijkheid biedt voor extra slaapkamers, een hobbyruimte en/of een extra badkamer.
De vier woningen, gerealiseerd op een perceel van circa 220 m2, krijgen een woonoppervlak van 160 tot 180 m2 bij een inhoud van 610 tot 675 m3. De verkoopprijzen liggen tussen € 279.000,-- en € 289.000,-- (Vrij op Naam).
 
Klik hier voor de Technische Omschrijving van types D, E en F..
Klik hier voor plattegronden van type D.
Klik hier voor plattegronden van type E.
Klik hier voor plattegronden van type F.
Klik hier voor de meerwerkopties.
 
Frisse twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaand geschakelde woningen

Aan de Genderdreef realiseren wij zes middeldure twee-onder-één-kap woningen en vijf vrijstaand-geschakelde woningen. Woningen die worden gekenmerkt door een fraaie combinatie van traditionele en moderne architectuur, duurzaam en degelijk materiaalgebruik en karakteristieke detaillering. Het plan straalt een frisse en moderne sfeer uit. De woningen, in hoogte bestaande uit één bouwlaag met kap, voldoen aan de nieuwste milieueisen. Ze zijn efficiënt ingedeeld en kunnen worden voorzien van een ruim aanbod aan optiemogelijkheden. Je weet daardoor bij aankoop precies waar je aan toe bent, zowel in bouwkundig als in financieel opzicht. Wij nodigen je graag uit om samen met ons de mogelijkheden te bespreken en wie weet ben je over een tijdje wel de trotse eigenaar van je eigen droomwoning!
De woningen beschikken op de begane grond over een royale woonkamer/keuken en een hal met toiletruimte. Op de verdieping bevinden zich drie fraaie slaapkamers en een functionele badkamer die is uitgerust met een wastafel, inbouwtoilet, inloopdouche en een optioneel bad. Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping die, naast de aanwezigheid van de installaties voor verwarming en ventilatie, mogelijkheden biedt voor een vierde slaapkamer of hobbyruimte.
De zes tweekappers, gerealiseerd op een perceel van circa 210 tot 350 m2, krijgen een woonoppervlak van 115 m2 bij een inhoud van 415 m3. De verkoopprijzen liggen tussen € 239.000,-- en € 276.000,-- (Vrij op Naam). De drie vrijstaand-geschakelde woningen worden gerealiseerd op een perceel van circa 290 tot 330 m2 en krijgen een woonoppervlak van 115 m2 bij een inhoud van 430 m3. De verkoopprijzen liggen tussen € 275.000,-- en € 285.000,-- (Vrij op Naam). Alle woningen beschikken dan over twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een buitenberging. Optioneel realiseren we graag een garage als u dat wenst.
 
Klik hier voor de Technische Omschrijving van types A, B en C..
Klik hier voor plattegronden van type A.
Klik hier voor plattegronden van type B.
Klik hier voor plattegronden van type C
Klik hier voor de meerwerkopties.
 
Heeft u interesse in een woning? Neem contact op via info@kennismakelaardij.nl, of stuur het inschrijfformulier in. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 040 253 12 60.