Mijn favorieten

Appartementen Ter Lijnden

Parkappartementen Ter Lijnden Veldhoven – Wonen in luxe!
 

Inmiddels zijn alle appartementen verkocht! Open hieronder de volgende documenten:
Brochure
Prijslijst

 
 
Aan de rand van Veldhoven, in het kerkdorp Oerle, verrijst Ter Lijnden. Een prachtig, kleinschalig, appartementgebouw met een kenmerkende Engelse Landhuisstijl dat van alle gemakken voorzien is. Het appartementengebouw is zeer gunstig gelegen aan het park van Oerle Zuid met vrijwel voor alle appartementen een balkon op het zuiden of westen. Ziet u zich al wonen in luxe? 

Middels de afsluitbare toegangspoort betreed u het terrein van Ter Lijnden. Op het fraai ingerichte binnenterrein van Ter Lijnden is ruimte voor groen en parkeren. Alle appartementen beschikken over een eigen, middels carport, overdekte parkeerplaats. Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor het parkeren van een tweede auto of bezoek. 

Middels de hoofdentree betreed u de royale voorentree die toegang biedt tot de individuele bergingen, de trap en de lift. Op de begane grond zijn 4 appartementen (type A,B,C,D) gelegen die allen beschikken over een zeer royale buitenruimte die soms op 2 zijden georiënteerd is. 

Ter Lijnden is uiterst gunstig gesitueerd. Vrijwel alle appartementen zijn gelegen aan de zuid- of westzijde waardoor u op uw balkon of terras optimaal kunt genieten van de zon. Daarnaast is Ter Lijnden gelegen in het park van Oerle Zuid waardoor u vanuit uw appartement een vrij uitzicht heeft over het park of het nabijgelegen bosgebied. 

Alle appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers, een ruime woonkamer/keuken, een berging en een badkamer met ruimte voor het gehele programma (bad, inloopdouche, vaste wastafel en toilet). Tevens zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming, houten stompe binnendeuren met houten kozijnen, kwalitatief sanitair en tegelwerk en een stelpost voor de aanschaf van een keuken. 

Wonen in luxe betekend in onze optiek ook keuzevrijheid in indeling. In het plan Ter Lijnden staan wij daarom open om samen met u te bekijken of we, indien gewenst, de indeling van uw appartement kunnen aanpassen naar uw wens. Een nog ruimere keuken, het samenvoegen van slaapkamers wij staan er voor open!