Mijn favorieten

Daarom Kennis Makelaardij!

Daarom Kennis Makelaardij!
 
Persoonlijke contact:
Kennis Makelaardij staat bekend om de uiterst persoonlijke manier van werken. Of het nu gaat om de buitendienst makelaars of onze commercieel ingestelde binnendienst, opdrachtgevers hebben snel de juiste klik met ons enthousiaste team. En afspraak is ook echt afspraak, de lijnen zijn kort en er staat altijd iemand voor u klaar!
 
Snelle en professionele aanpak:
Een afspraak met ons maken kan altijd op korte termijn. Een gesprek voor de aankoop van uw droomhuis, het plannen van een aankoopbezichtiging, het verzorgen van een taxatie: onze medewerkers zijn snel en goed voorbereid ter plekke.
 
Krachtige onderhandelaars:
Als koper wilt u uw nieuwe huis aankopen tegen de voor u meest gunstige condities. De makelaars van Kennis Makelaardij zijn zeer ervaren onderhandelaars, die keer op keer bewijzen de juiste prijs, aanvaardingstermijn en aanvullende condities uit het vuur te slepen voor hun opdrachtgevers.
 
De juiste partners:
Om te komen tot de meest optimale beoordeling van een aan te kopen woning werken we samen met betrouwbare partners op het gebied van bouwtechnische keuringen en financieel advies. Ook zij hanteren een professionele en persoonlijke aanpak.
 
Expats:
Door haar brede ervaring en uitgebreide contacten met het bedrijfsleven begeleid Kennis Makelaardij al jaren vele expats naar een voor hen geschikte woning. Voor mensen uit het buitenland kan de Nederlandse huizenmarkt, haar regels en gewoontes een doolhof zijn. Wij weten expats op een duidelijke manier, waar nodig in vloeiend Engels en Duits, wegwijs te maken en in contact te brengen met de juiste partijen als het gaat om bouwkundig- en financieel advies.